DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

VILINSKI SIMBOLI

  

E TRGOVINA

  

DELAVNICE

  
SLO    ENG    f
   
   
   
         

VILINSKI SIMBOLI

Ogronit in Vilinski simboli
 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, Logatec

041 879 802
orgonit.astro@gmail.com


VILINSKI SIMBOLI

VILINSKI SIMBOLI so ORODJE za delo z zakonom privlačnosti.
 

Vse o Vilinskih simbolih si lahko preberete na:
http://mayaperon.si/


Učinkovitost delovanja simbolov je odvisna od našega trenutnega stanja, resnosti namere, pripravljenosti na spremembe in vere.
To, kar dojemamo kot fizično realnost, je rezultat tega, kako si energijo razlagamo z našimi čutili. V naši človeški fizični obliki doživljamo stvari kot FIZIČNE, če so v določenem razponu frekvenc.
Na višji frekvenci postajajo stvari za nas manj »vidne«. Misli npr. vibrirajo z veliko višjo frekvenco kot knjiga in so očem nevidne. Kljub temu, NIHČE NE DVOMI, DA OBSTAJAJO.
Delovanje energije pojasnjuje tudi Zakon privlačnosti. Deluje vedno in povsod, ter se ves čas odziva na našo vibracijo. Ni pomembno, če si nekaj zavestno prizadevamo pritegniti ali ne, pomembno je le, če smo v resonanci s tistim, kar želimo imeti v svojem življenju.
ČISTO vse, kar doživimo tako na zavedni, kot na nezavedni ravni, sestavlja naš energijski konstrukt in vsak najmanjši odtenek te energije ustvarja našo vibracijo.

Pred uporabo simbola moramo imeti jasno namero, kaj pravzaprav želimo. Včasih mislimo, da vemo, kaj si želimo, v resnici pa le lovimo sanje, ki nam jih je vsadil nekdo drug in ki temeljijo na NJEGOVEM prepričanju o tem, kaj naj bi si želeli.
VAŠA ŽELJA ali VIZIJA MORA NAVDIHOVATI EDINOLE VAS! Nikomur drugemu se ni treba strinjati z vami, preden nadaljujete. Ljudje, ki vas bodo podpirali, se bodo pojavili, ko boste stopali po svoji na novo ustvarjeni poti!
Simbol lahko tudi narišemo, izdelamo iz gline in z njim meditiramo. Načinov uporabe je neskončno! Med risanjem ga v mislih prosimo za pomoč in podporo, ter vizualiziramo, kako se naša želja (ali namera) uresničuje.
Enako velja, če imate pri sebi amulet. Vsi naši amuleti so že programirani in pripravljeni za uporabo, izdelani na energijsko izjemno močnem območju. Amulet spoštljivo vzamete v roko in ga prosite za pomoč.
Imejte ga čim bliže sebe, lahko tudi v denarnici, na pisalni mizi, v žepu, na ključih, zvečer lahko tudi pod blazino, saj se med spanjem veliko telesnih funkcij izključi in je telo še bolj dovzetno za pretok energij.
Ko ste to storili, se pravo delo šele začne!
Opazujte, kaj se dogaja, bodite pozorni na znamenja, sprejemajte izzive in delajte korake. Nič vam ne pomaga, če simbol deluje, vi pa stojite na mestu.
Amulet lahko uporabite tudi kot talisman. Ko se znajdete v situaciji, ko potrebujete njegovo pomoč, se spomnite nanj, ga poglejte ali nežno pogladite. V trenutku se boste spomnili, da si zaslužite, da ste vredni in da preprosto ZMORETE! Našli boste moč, pogum in pot, da boste izpeljali zadano.
Uporaba posameznega simbola pomeni, da ste se zavestno odprli določeni energiji in se želite z njo uskladiti.

(vir:http://mayaperon.si/vilinski-simboli/)

         
Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2017
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2017
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.