DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

VILINSKI SIMBOLI

  

E TRGOVINA

  

DELAVNICE

  
SLO    ENG    f
   
   
   
         

VILINSKI SIMBOLI

Ogronit in Vilinski simboli
Vi ste unikatni 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, Logatec

041 879 802
orgonit.astro@gmail.com


VILINSKI SIMBOLI

VILINSKI SIMBOLI so ORODJE za delo z zakonom privlačnosti.
 

Vse o Vilinskih simbolih si lahko preberete na:
http://mayaperon.si/


Učinkovitost delovanja simbolov je odvisna od našega trenutnega stanja, resnosti namere, pripravljenosti na spremembe in vere. To, kar dojemamo kot fizično realnost, je rezultat tega, kako si energijo razlagamo z našimi čutili. V naši človeški fizični obliki doživljamo stvari kot FIZIČNE, če so v določenem razponu frekvenc. Na višji frekvenci postajajo stvari za nas manj »vidne«. Misli npr. vibrirajo z veliko višjo frekvenco kot knjiga in so očem nevidne. Kljub temu, NIHČE NE DVOMI, DA OBSTAJAJO.

Delovanje energije pojasnjuje tudi Zakon privlačnosti. Deluje vedno in povsod, ter se ves čas odziva na našo vibracijo. Ni pomembno, če si nekaj zavestno prizadevamo pritegniti ali ne, pomembno je le, če smo v resonanci s tistim, kar želimo imeti v svojem življenju.

ČISTO vse, kar doživimo tako na zavedni, kot na nezavedni ravni, sestavlja naš energijski konstrukt in vsak najmanjši odtenek te energije ustvarja našo vibracijo.

Pred uporabo simbola moramo imeti jasno namero, kaj pravzaprav želimo. Včasih mislimo, da vemo, kaj si želimo, v resnici pa le lovimo sanje, ki nam jih je vsadil nekdo drug in ki temeljijo na NJEGOVEM prepričanju o tem, kaj naj bi si želeli.

         

Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2018
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2018
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.