DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

VILINSKI SIMBOLI

  

E TRGOVINA

  

DELAVNICE

  
SLO    ENG    f
   
   
   
         
 

E TRGOVINA

Postanite naša stranka
Prijava

Splošni pogoji poslovanja
Načini plačila in plačilni pogoji
Pravila in cene dostave


Select the group

Vilinski orgoniti - obesek
Astro orgoniti - obesek
Namizni orgoniti
Clasični orgoniti - obesek
Kristali po čakrah - obesek


 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, 1370 Logatec
SLOVENIA

+ 386 41 879 802
orgonit.astro@gmail.com


 

Pravila in cene dostave

Obdelava in dostava
Stroški obdelave naročila in dostave enega paketa na naslov v Sloveniji znašajo 4,60 €. Celotni stroški so razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.

Dobavni rok
Priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi. Predviden rok dostave je pet delovnih dni po prejetem naročilu.

Dostava na izbrani naslov - sklenitev pogodbe na daljavo
Prizadevamo si za čim hitrejšo dostavo prejetih naročil na vaš naslov. Elektronsko pošto in SMS sporočilo, kdaj je vaše naročilo predano dostavni službi, boste prejeli najmanj en dan pred dostavo, tako da se boste lahko ustrezno pripravili. Dostavljamo vse dneve razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljamo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverijo na njihovi pošti. Vaše naročilo bomo dostavili na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Če želite pošiljko sprejeti na svojem službenem naslovu, jo bo ne glede na to, da gre za vaše osebno naročilo, Pošta Slovenije izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite in tudi uredite vse potrebno glede plačila, v kolikor ste izbrali plačilo ob dostavi. V primeru težav se obrnite na najbližjo enoto Pošte Slovenije in dogovorite za dostavo. Naročeno blago, ki ga bomo dostavili iz različnih skladišč, boste prejeli v več paketih.

Osebni nakupi na sejmih
Čeprav prisegamo na spletno prodajo, še vedno lahko naše izdelke kupujete tudi na različnih lokacijah, ki jih sproti objavljamo na naši spletni strani.

Obvestilo!
V kolikor izdelka ne boste kupili v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo prednaročilo stornirali.

Dodatna vprašanja in odgovori
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, vprašanje posredujte na naš naslov.
 

         

Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2018
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2018
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.